Exposició: Dones. Un instant, una essència

Us convidem a la inauguració de l’exposició: Dones. Un instant, una essència.

Descripció: L’obra pretén visibilitzar la dona, en un context urbà i en el seu dia a dia. La seva diversitat i naturalitat. Des de la perspectiva de la seva història anònima de vida.

Reflexió personal: ‘El dia que ens observem i acceptem com a persones diverses, suprimint rols i poder, construirem junts i juntes equitat i reconciliació… Caminarem alliberades i sense por.’

Autora: Denisse Barahona.  @delissbach

Biografia:  Vaig néixer a Santiago de Xile. Visc a Catalunya des de fa catorze anys. La meva dedicació professional es desenvolupa al sector social. Em vaig aficionar a la fotografia quan vaig descobrir-la com un instrument d’expressió artística i visibilització social.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.