Inauguració de «Formes de la natura»- 16 de Febrer

Us convidem a la inauguració de l’exposició «Formes de la Natura» de l’artista Montserrat Barbera.

La natura té moltes formes i colors que van canviant segons l’estat d’ànim de les persones que la contemplen. Així és com m’he deixat emportar pels meus sentiments i sensacions en la creació dels meus quadres, tot donant llibertat a la creativitat.  Moltes obres, no totes, les he fet amb una tècnica mixta que combina pintura acrílica, matèria recollida de la mateixa naturalesa, sovint menyspreada o utilitzada per jugar la canalla. Els pinzells s’alineen de manera que els objectes que la mar deixa a la sorra puguin expressar allò que intento representar. Senzillament, m’ha guiat la meva imaginació, la passió per la natura i instint per aflorar l’art.

16 de febrer a les 19:30 hores en La BiblioMusiCineteca C/ Vila i vilà 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.