Cinema: El fabuloso mundo del circo- 4 de Febrero

Divendres 4 de febrer del 2022, a les 17.00 hores. Duració 2,30 hores.
Amb comentaris del cineasta Paco Marín.
CINE-FORUM…..VA TENIR LLOC a BARCELONA

Rodada a Barcelona el 1964….amb la platea del Gran Teatre del Liceu convertida en una espectacular gavia dels lleons, el Parc de la Ciutadella acollint la gran carpa tres pistes del Circ, amb un espectacular enfosament d´un vaixell al port i una desfilada no menys espectacular al Passeig Lluis Companys. Una de les superproduccions més extraordinàries filmades a Barcelona. Amb John Wayne-Rita Hayworth i Claudia Cardinale al front d´un destacat elenc amb reconeguts actors i actrius i grans artistes del circ. Dirigida per Henry Hathaway ((Rommel el zorro del desierto, Niágara, Valor de ley) i produïda per Samuel Bronston (El Cid, La caida del imperio romano, 55 días en Pekín).

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.