Exposició: «Vedettes i Cançonetistes del Paral.lel»

Us convidem a l’inauguració de l’exposició «Vedettes i Cançonetistes del Paral.lel».Coneguem les més importants vedettes i cançonetistes que van il.luminar els escenaris del Paral.lel des d´inicis fins a finals del segle passat.

Fotografies, llibres, musiques i cançons, videos, pel.licules i documentals i objectes corporis.

Organitza: La BiblioMusiCineteca.

Col.labora: M.A.E (Museu de les Arts Escèniques de l´Institut del Teatre); Gegants i Grallers del Poble-sec (foto tamany natural de La Rosa del Paral.lel), La Cubana (vestuari vedette i plomes), El Molino (vestuari i aplics)….i.. Cerhisec, Oh! Parale.lel-Zona Sec, Radio-actius, Un balcó al Poble-sec, Mex-Cat…

Divendres 12 de febrer a les 19.00 hores.

Cal reserva prèvia, per mesuras de seguretat.A info@bibliomusicineteca.com
o
WhatsApp 680 24 89 33

AFORO LIMITAT

Es podrá visitar fins a final de mes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.