De la Gran Via al Paral·lel- 25 de Febrer

Durant la temporada de reposició de Cómeme el Coco, Negro al Teatre Coliseum de Barcelona es va organitzar un homenatge al Paral·lel i al Mestre de la Prada que portava per subtítol De la Gran Via al Paral·lel. Es va fer un acte molt festiu i emotiu, però gens nostàlgic. Hi van participar artistes del Paral·lel de totes les èpoques i amants del gènere, com ara Lita Claver “La Maña”, Pirondello, Merche Mar, Israel, Doña Soledad (Josep Ferré), Pastora Reyes, Amparo Moreno, Annabel Totusaus, Toni Torres, Pierrot, Lidia Moreno, Núria Feliu, Eva Sorel, Ondina, Christine, Carmen de Mairena, Regina do Santos i Sara Montiel, que van interpretar cançons del Mestre Juan de la Prada majoritàriament.

Ho organitza BiblioMusiCineteca i La Cubana amb el suport del CCAlbareda amb motiu de #BellaDorita120

Entrada gratuïta amb reserva prèvia, cabuda limitada. Reserves a partir de dilluns a les 10 h: http://bit.ly/3k1IYQN

Entrada gratuïta amb reserva prèvia. Cabuda limitada. Reserves en línia, presencialment o per telèfon. Es poden reservar fins a dues entrades per persona a partir de les 10 h del dilluns de la setmana de l’activitat. L’obertura de portes es farà 30 minuts abans de començar. La reserva de l’entrada es mantindrà fins a 10 minuts abans de l’inici, en cas que hi hagi problemes d’aforament.

Protocol Covid-19: És indispensable l’ús de mascareta. Us prendrem la temperatura (no es podrà entrar si el resultat és superior a 37º), caldrà posar-se hidrogel i respectar l’1,5 m de distància. Els seients de l’activitat seran preassignats. L’entrada i sortida es farà de forma esglaonada seguint les indicacions del personal del centre. Gràcies per la col·laboració.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.