#BELLADORITA120 I ACTES PARAL·LELS- FEBRER

Amics i amigues! Aquest mes de febrer estarà ple d’activitats i col·laboracions amb entitats germanes del’barri #PobleSec.

Entitats i Equipaments del Poble-sec Celebrem de manera conjunta el 120 aniversari de l’Naixement i a els 20 de la mort de de Maria Yáñez ‘la Bella Dorita’ (23 de febrer de 1901 – 27 de juny de 2001) amb un programa d’actes relacionats amb la vida artística i cultural de l’Paral·lel. Les activitats és realitzaran a diversos espais, com l’associació cultural La Bibliomusicineteca, la Biblioteca Poble-sec Francesc Boix i a els centres cívics i culturals de al barri, El Sortidor i Albareda.

Comencem amb l’exposició: «La Bella Dorita, reina de l’Paral·lel», un passeig vital i històric per la vida personal i artística de la Bella Dorita, Tot dins de de l’context històric de l’Paral·lel i Barcelona. Una Realització de La Bibliomusicineteca amb el soporte del Centre Cultural Albareda i la col • laboració de CERHISEC, Biblioteca Poble-sec Francesc Boix, Consell Cultura Tradicional i Popular Poble Sec, Gegants del Poble-sec, MAE – Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques, Dagoll Dagom, Restaurante Kasbah

¡Molt important!

Per assistir a la inauguració cal confirmar assistència indicant nom, cognoms i telèfon a ccalbareda@ccalbareda.cat

Places limitades.

Mes informació de totes les activitats a: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda/p/39344/la-bella-dorita-reina-del-parallel-?fbclid=IwAR1yNG6NaYCfHVHaqfcy6eAJ2W-LrxtsxyBETSskMdvPv4zWX9dlLXpS-yM

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.