Cinema Solidari «POR TI»- 7 de Març

El proper dissabte 7 de març, es projectarà per primera vegada a Europa el curtmetratge «Saria». Curtmetratge nominat en la categoria live action short dels premis Óscar 2020, que parla sobre la història de les 41 nenes mortes en un orfenat de Guatemala. Comptarem amb la presència de l’actriu antagonista, Abril Mondragón, actual becària de la Fundación Arte Contra Violencia.

A més, parlarem en directe amb associacions mexicanes que treballen per protegir els drets de les nenes i els nens víctimes de violència. Els fons recaptats seran donats a les famílies que busquen justícia per les seves filles víctimes de feminicidi a Mèxic.

Us esperem

Entrada: Donació voluntària

C/ Vila i vilà 76

Dissapte 7 de març a les 18:30 hores

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.