Concert: De Beethoven a Lorca- 15 de Febrer

El proper 15 de febrer, La Bibliomusicineteca celebra el concert de cant i piano De Beethoven a Lorca, a càrrec de el cantant Gerardo Wistuba i el pianista Gabriel Arroyo. Un concert amb què l’associació inaugura un cicle permanent destinat a convertir-se, per primera vegada, en un espai fix de música clàssica en viu dins la seva programació cultural. La Bibliomusicineteca obre així les portes de la música clàssica a barri del Poble-sec i més enllà
Al llarg de la història, la música clàssica ha estat considerada com una activitat erudita, només apta per a alguns elegits. És cert que el seu origen es troba en l’ambient més refinat de la cultura europea, però els grans autors de la música clàssica també han estat homes amb passions, desitjos i contradiccions, com qualsevol ésser humà.
En aquest concert de cant i piano posarem en escena aquests profunds sentiments, nascuts de la vida i de el geni de Beethoven, Ravel, Debussy, Manuel de Falla i García Lorca, a més d’un parell de sorpreses de les que us animem a gaudir.

Vine a viure i a sentir la música clàssica, des de les passions que tots i totes tenim en comú. T’esperem, a La Bibliomusicineteca (Vila i Vilà, 76), el proper 15 de febrer, a les 19.30 (Taquilla inversa).

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.