Master Class: Lectura i Dramatúrgia Musical- 23 de Gener

¿FAS MÚSICA, cantes, ACTUES, balles i NO SAPS COM ENTENDRE UNA PARTITURA?

En aquesta Màster Class oberta impartida per Gerardo Wistuba (actor, grau superior de cant i màster en música per la UB), podràs reconèixer les estructures bàsiques d’una partitura i entendre-les sense necessitat de saber llegir música. Mitjançant un exercici d’audició conscient aprendràs a observar similituds i diferències entre el text escrit i el text musical i aconseguiràs identificar les habilitats que requereixen per a descodificar la informació (formal i expressiva) continguda en la música. La música i el cant responen a habilitats neurolingüísticas, tot comença en el llenguatge i en els lòbuls de el cervell encarregats de processar el so. Tot ésser humà que parla pot cantar, pot entendre la música i el procés d’aprenentatge musical pot resultar sorprenent i apassionant.
Vine a aquesta primera Màster Class, a la Bibliomusicineteca, i descobreix a el músic que tens al teu interior. Dirigida a actors, actrius, cantants, ballarins i a tots i totes apasionad @ per la música.

CONTINGUTS
La música ve de el llenguatge
El teu cervell i el teu cos són musicals
La veu i l’emoció
La música i les paraules

Aquesta primera Master Class és oberta i gratuïta, convida La Bibliomusicineteca, aprofita són contingents limitats.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.