Cicle de lectura: «Ments Descolonizadas»- 26 de Gener

La Bibliomusicineteca acull el Cicle de lectura Ments Descolonizadas. Es tracta d’una trobada literària que té lloc cada dos mesos (aproximadament) i que està destinat a fomentar la reflexió i el reconeixement d’autores i autors de narratives sociopolític culturals descentralitzades en la literatura homogènia comuna, així com els seus personatges i històries.
La propera cita literària és el 26 de gener, a la Bibliomusicineteca (c / Vila i Vilà 76), a les 18.00 hores. En aquesta ocasió, s’analitzarà i conversarà sobre el llibre Dones Raça i Classe, d’Ángela Davis. A la fi de la sessió s’anunciarà el llibre a comentar en la propera sessió.
Vols saber més sobre aquest cicle, com funciona i com participar? T’agradaria participar en l’elecció de la propera lectura? https://www.facebook.com/groups/2675126619193317/

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.