Del Nano a la Salseta. La música i músics del Poble-sec- 3 de Desembre

Amb motiu dels 150 anys del barri l’Associació Cultural La BiblioMusiCineteca amb la col·laboració de Radioactiuspoblesec presenten…

Un viatge sonor i visual per la música i músics del Poble-sec, de cantants lírics i moderns que han viscut, viuen o s’han fet al barri: des del tenor Manuel Ausensi a la gran bolerista i flamenca Mayte Martín, passant per LOS SALVAJES, Los Cheyennes, Los Mustang 66 (Official) i, és clar, Joan Manuel Serrat, Sitio Oficial, Jaume Sisa i La Salseta del Poble Sec. I també Lita Claver la Maña, Dagoll Dagom, Cesk Freixas, El Cantaitor, Muchachito Bombo Infierno, La Groovería, Do d’acords (Integrasons), Geganters i Grallers del Poble Sec, entre d’altres.

Xerrada en format radiofònic organitzada per la Bibliomusicineteca amb la col·laboració de Radioactiuspoblesec i diversos mitjans, persones i entitats del barri. També hi haurà projeccions audiovisuals i música en directe.

Entrada gratuïta amb reserva prèvia: http://bit.ly/2KMC9lJ

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.