Cinefòrum: Los dioses deben estar locos- 22 de Juliol

Realitzada pel director sudafricà Jamie Uys el 1988, desprès del gran èxit de la primera pel.lícula, rodada el 1980. Aquesta segòna aventura del bosquimà N!Xau, a qui acompanyen els seus fills, és tan divertida o encara més que la primera. Segueix combinant magistralment el cinema documental, la comèdia, la critica social i la reivindicació del medi ambient i la pel.lícula d´aventures.
Una pel.lícula per a totes les edats, filmada als incomparables paisatges del desert del Kalahari. No us la perdeu.

Ultima sessió de la temporada, brindarem amb orxata i granissat de llimona.

Jacobus Johannes Uys (1921-1996), és el director i productor sudafricà més conegut arreu del món especialment per les seves dues pel.lícules The Gods must be crazy (1980 i 1988), i pel documental Animals are a beautiful people (1974), que li varen donar èxit i fama mundial. Però també són destacables les pel.lícules Dingaka (1965), Lost in the desert-Dirky (1969) i Funny People (1977), de la que va rodar una segòna part el 1983.
Com a actor va participar en diverses pel.lícules i apareix en moltes de les que dirigeix en petits papers. Destaca la seva participació al western anglès rodat a Sudafrica, The Hellions (Llegan 5 forajidos), dirigit el 1961 per Ken Annakin (Los Robinsones de los mares del sur, Aquellos chalados en sus locos cacharros, El día más largo, La batalla de las Ardenas, Pippi Calzaslargas, la película..), òn compartia protagonisme amb reconeguts actors britànics com Richard Todd, James Gooth, Lionel Jeffries, Ronald Fraser, Anne Aubrey…

Dilluns 22 de juliol a les 19 hores.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.