Dibuixos, pintures i obra gràfica de Beatriz Aurora

Pròrroga

Després de l’èxit des de la seva inauguració, l’exposició de pintures i obra gràfica de Beatriz Aurora podrà visitar fins el 7 de Juny.
Recordar-vos també que encara podeu adquirir pòsters i postals de l’obra.

L’Associació Cultural Bibliomusicineteca presenta l’exposició de pintures, dibuixos i obra gràfica de l’artista internacional Beatriz Aurora, ciutadana del món i defensora del planeta i la humanitat.
Beatriz Aurora va néixer a Santiago de Xile.

És filla d’espanyols republicans exiliats de la Guerra Civil. La seva mare és catalana i pianista i el seu pare madrileny i historiador. Des de 1985 es va dedicar professionalment a la pintura. Ha realitzat diverses exposicions individuals. (Tòquio, Alacant, Santiago de Xile, Paris, Saragossa, Barcelona, ​​Madrid, Roma, Montevideo, València).

«La majoria de les pintures que actualment realitzo estan inspirades per la lluita zapatista, per la seva gent meravellosa, exemple de dignitat, de qualitat i calidesa humana, la més gran i noble que mai hagi conegut i als qui els dec el haver-me convertit en la pintora que sóc «, expressa Beatriz Aurora, qui es troba de visita a aquesta ciutat, per gaudir de la família i de Barcelona.

La mostra es podrà gaudir molt pocs dies, de manera que romandrà oberta de dilluns a diumenge, de 11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. L’entrada és lliure pel punt i recollida de llibres de l’Associació Llibre Solidari, amb seu a Vilà i Vilà, 76.
Us esperem.

Dimecres 22 de maig a les 19 hores.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.