Jornada La Casica Cool Art- 9 de Febrer

 

JORNADA ‘LA CASICA COOL ART «AL BARRI DE HOSTAFRANCS DE BARCELONA

L’arribada per primera vegada de la Jornada Casica Cool Art a Barcelona, on la pintura, l’escultura, la música i la solidaritat són les protagonistes, ens dóna l’oportunitat de presentar a 28 artistes nacionals i internacionals. Un elenc magnífic d’artistes que mostraran les seves pintures i escultures a l’emblemàtic barri d’Hostafrancs, al costat de la Plaça Espanya, des de les 11 del matí.

La pintura i exhibició de les obres es realitzarà en el Meeting Point Creu Coberta de Barcelona (a 50 metres de Plaça Espanya) i Casa Mèxic (Mir i Geribert, 8) el dia 9 de febrer de l’el 2019.

A les 17.00 hores, començarà la subhasta solidària, a la qual estan convidades diverses entitats, institucions i públic en general, mitjançant la qual es pretén recaptar fons a benefici de la Fundació Art contra Violència, que atén al Centre Cultural El Tecolote, a Arcelia , Guerrero (Mèxic) i l’Associació Llibre Solidari, que rep donacions i llibres de segona mà, per vendre’ls i ajudar els projectes socials.

La psicòloga María del Mar García Muñoz, directora del Centre de Psicologia i Salut La Casica de l’Obrador i el pintor profesional Enric Rubió, promotors de la Casica Cool Art, al costat de l’Associació Mèxic-Catalana, representada per César Cárdenas, el Seminari de Cultura Mexicana a Barcelona, presidit per Albert Torras Corbella, i Sonia Garcia Garcia, directora de l’Bibliomusicineteca, organitzen aquesta gran trobada.

Paral·lelament a l’exposició de les obres seleccionades, tindrà lloc l’actuació de cantants i músics, també de talla internacional. El violinista rus Vitalii Karpov, performance plàstic-musical d’Ana Madrid i Alfonso Molina i el tenor xilè Gerardo Witsuba, a més de la participació d’altres artistes.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.