Cinefórum: 007 al Servicio de su Majestad. 14 de Gener

Ara fa 50 anys, 1969

Sisena entrega de la sèrie de pel.lícules del popular James Bond, l´agent 007al servicio de su Majestad, i primera sense Sean Connery de protagonista. En el seu lloc va debutar un model i actor australià George Lazenby que sols va interpretar a Bond en aquesta pel.lícula. Bond s´enamora i es casa. Ella, una comptesa, està interpretada per Diana Rigg (famosa per la sèrie Los Vengadores). La part malvada de la pel.lícula la capitaneja Telly Savalas (famòs per interpretar al detectiu Kojak en una altre popular sèrie televisiva). Atractius paisatges de Suïssa, Anglaterra i Portugal donen cabuda a les escenes d´acció. La projecció, donada la llarga duració, 140 minuts, començarà molt puntual.

 

Dilluns 14 de gener a les 19 hores.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.