Primera trobada Sant Antoni- 9 de Novembre

Amb aquesta trobada informal obrirem una finestra informativa i iniciarem un seguit de contactes amb diversas entitats del barri veï. Sabrem dels magnífics 50 anys de la Soci, del Grup de Teatre El Triangle, de Calabria 66-antiga ONCE, la nova ONCE, Sant Antoni 2000, la Biblioteca Joan Oliver, la Fundació Joan Lairissa, la lluita per salvar la Casa Golferics, del Basket Sant Antoni que juga al Poble Sec, d´aquells cinemes ja desapareguts Mistral-Waldorf, Avenida, Excelsior i América, dels Renoir-Floridablanca actuals, del Teatre Talia-Martinez Soria, d´aquells Estudis de Cinema Iquino, dels Gegants-Capgrossos i Diables …. dels veïns il.lustres Joan Oliver-Pere Calders-Tisner-Dyango… i és clar del Mercat de Sant Antoni, l´unic a Europa de 3 en 1 (Alimentació, Roba i Llibres-Cromos-Revistes..).

Dia 9 de novembre a les 19.30 hores. Xerrada-Exposició i Documental.
PRIMERA TROBADA AMB ELS AMICS i AMIGUES DE SANT ANTONI

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.