Gerardo Wistuba: Classic Songs Concert- 17 de Novembre

ATENCIÓ! El concert de Gerardo Wistuba de posposa fins a nou avís. Lamentem les molèsties.

 

 

Benvolguts amics i amigues:

Els convidem al nostre proper concert en viu del cantant Gerardo Wistuba.
Escoltarem New York, My Way, That’s Life i altres en una interpretació que ens farà experimentar l’emoció d’aquestes cançons immortals.

Gerardo Wistuba
Cantant, actor i director d’escena. Es va a titular amb distinció màxima com Intèrpret Superior en Cant a la Facultat d’Arts de  la Universitat de Xile, on es va a formar amb els mestres FerNando Lara i Hanns Stein. Com a solista Ha ofert recitals en Teatre Nacional Xile, Biblioteca Nacional, Teatre Municipal de Santiago, Radio Universitat de Xile i altres. Ha treballat amb els directors Pedro-Pablo Prudencio, Juan Edwards, Sylvia Soublette entre altres.
Ha estat professor a la Facultat d’Arts de la Universitat de Xile, Conservatori Universitat Major, Universitat Ciènces i Arts de la la Comunicació i altres cases d’estudi. En 2017 guanyà el concurs del Fons Nacional de la Música per cursar EL Màster en Música com a Art Interdisciplinari a la Universitat de Barcelona.
 
Els esperem, cordialment.

Dilluns 17 de novembre a les 20 hores.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.