Club del Mirall- Una questió d´actitud.- 23 de Novembre

 

TROBADA EL 23 DE NOVEMBRE

LLOC: LA Bibliomusicineteca HORARI: 19.00 A 21.00

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre:

UNA QÜESTIÓ D’ACTITUD

Com actitud, ens referim a una manera d’estar, comportar o obrar. La postura del teu cos, revela el teu estat d’ànim. El mateix passa amb les teves paraules quan tractes de afirmarte davant l’altre en un debat.

Una actitud positiva de col·laboració i cooperació amb els teus companys de feina et serà molt avantatjosa. També ho serà enfront dels teus éssers més estimats. Ara bé, que actitud has de prendre quan el que s’està tractant afecta les creences que mantenen els teus senyals d’identitat enfront del món, o quan les teves raons es difuminen davant els arguments de l’altre. En el més íntim de nosaltres hi ha la necessitat de creure que pensem, sentim i actuem de forma correcta i aquesta mateixa necessitat, ens impedeix flexibilitzar la nostra posició davant el desconegut. Seguim aquell consell que diu: «Més val boig conegut que savi per conèixer …»

T’ESPEREM …

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.