Cinefòrum: doble sessió- 9 de Juliol

 

Mickey, un ex trapezista que té terror a les altures a causa d’un desgraciat accident, comença a treballar en un hotel de Acapulco com a cantant. Però, per superar la seva fòbia, decideix treballar també a la piscina com a socorrista; així tindrà l’oportunitat de tirar-se des del trampolí. (FILMAFFINITY)

Crítiques
El més gran de la història de la música americana es diverteix a Acapulco i, per a delit de tots, canta … i com! Un altre musical realitzat en exclusiva a la mida del rei del rock & roll. Com solia succeir amb aquest tipus de produccions -i malgrat comptar amb els noms de Thorpe i Wallis en els seus crèdits-, el de menys era l’argument; només calia un assolellat paisatge exòtic, noies boniques, ganes de viure i molt, molt Elvis.
Pau Kurt: FILMAFFINITY

 

Un grup de turistes recorre set països europeus, a un ritme frenètic, ja que el viatge només dura 18 dies. La rapidesa provoca que perdin la noció del país en què estan. (FILMAFFINITY)

 

 

 

Dilluns 9 de juliol 2018 a La Bibliomusicineteca

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.