Cinefórum- Cena de matrinonios- 18 de Juny

A la casa d’Enrique tots els divendres es reuneix el grup d’amics amb les seves respectives dones i passen una nit de diversió. No obstant això, aquest divendres és plujós i cada persona ve pel seu compte. Destaca l’arribada de Carlos només amb cara de preocupació.
Durant la vetllada, una trucada telefònica anònima avisa sobre la infidelitat d’una persona present a la reunió. Des de llavors, la reunió cobra un calze estrany i incòmode, tots tractant de trobar l’infidel del grup.

Sopar de matrimonis és una pel·lícula d’Alfonso Balcázar (Alfons XII i Maria Cristina: On vas trist de tu ?, Amb la mort a l’esquena) i l’acompanyen Arturo de Córdova (Ell, Per qui toquen les campanes), María Dolores Pradera (la riba, Vida en ombres), Marisa de Leza (Surcos, la patrulla) i Susana Camps (Captiva, Assaig general per a la mort) entre d’altres.


Dilluns 18 de juny a les 19 hores a La Bibliomusicineteca

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.