Club del Mirall: Al final del camí-18 de Maig

TROBADA EL 18 DE MAIG

LLOC: LA BiblioMusiCineteca HORARI: 19.00 A 21.00

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre:

AL FINAL DEL CAMÍ …

«Ha transcorregut molt de temps des que vam abandonar el niu que ens va veure néixer. Hem construït el nostre i ajudat a dissenyar el d’altres. No obstant això, no podem evitar preguntar-nos si les raons que ens impulsen a viure … són les mateixes amb les que vam iniciar el viatge «

El coneixement no és experiència i aquesta només es converteix en saviesa quan, amb el pas del temps, acceptem els nostres propis errors. Heus aquí que recollim la collita, al final d’un cicle. Abans ha passat la sembra, el cultiu i la necessària participació del temps i les seves variables. El mateix passa amb la nostra vida. Només al final del camí podem valorar el obtingut. Abans estàvem massa ocupats en sembrar, a evitar les males herbes, en desitjar la sortida del sol, a demanar una mica de pluja …. Tan ocupats, que potser oblidem el més important … acceptar les nostres limitacions.

T’esperem …

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.