Nit de boleros- 21 d´Abril

 

Gerardo Wistuba ha estat acadèmic de la Facultat d’Arts de la Universitat de Xile, Universitat Diego Portals, Uniacc, Humanisme Cristià, Inacap. Professor de tallers en Balmacedartejoven, Centre Cultural de Quilicura i seminaris especialitzats.

Com a cantant i actor s’ha presentat al Teatre Municipal de Santiago, Teatre Nacional i Teatres Regionals.

Produeix i dirigeix Fundació Óperaviva, la missió és fomentar el desenvolupament de l’òpera independent a Xile per mitjà del desenvolupament d’adaptacions d’obres del repertori universal als temps moderns ia la cultura xilena actual.

Aquest dissabte 21 d’abril tenim la sort de tenir-lo a la nostra estimada Bibliomusicineteca.

us esperem

 

C / VILA I VILA 76 M Paral.lel L2 L3

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.