Nit de boleros- 21 d´Abril

 

Gerardo Wistuba ha estat acadèmic de la Facultat d’Arts de la Universitat de Xile, Universitat Diego Portals, Uniacc, Humanisme Cristià, Inacap. Professor de tallers en Balmacedartejoven, Centre Cultural de Quilicura i seminaris especialitzats.

Com a cantant i actor s’ha presentat al Teatre Municipal de Santiago, Teatre Nacional i Teatres Regionals.

Produeix i dirigeix Fundació Óperaviva, la missió és fomentar el desenvolupament de l’òpera independent a Xile per mitjà del desenvolupament d’adaptacions d’obres del repertori universal als temps moderns ia la cultura xilena actual.

Aquest dissabte 21 d’abril tenim la sort de tenir-lo a la nostra estimada Bibliomusicineteca.

us esperem

 

C / VILA I VILA 76 M Paral.lel L2 L3

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
Noche de boleros- 21 de Abril

 

Estáis todos invitados a la noche de bolero a cargo de Gerardo Wistuba. 

 

Gerardo Wistuba ha sido académico de la Facultad de Artes de la Universidad de Chile, Universidad Diego Portales, Uniacc, Humanismo Cristiano, Inacap. Profesor de talleres en Balmacedartejoven, Centro Cultural de Quilicura y seminarios espacializados.

Como cantante y actor se ha presentado en el Teatro Municipal de Santiago, Teatro Nacional y Teatros Regionales.

Produce y dirige Fundación Óperaviva, cuya misión es fomentar el desarrollo de la ópera independiente en Chile por medio del desarrollo de adaptaciones de obras del repertorio universal a los tiempos modernos y a la cultura chilena actual.

Este sábado 21 de abril tenemos la suerte de tenerlo en nuestra querida BiblioMusiCineteca.

Os esperamos

 

C/ VILA I VILA 76 M Paral.lel L2 L3

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.