El club del mirall: El joc dels miralls- 20 d´Abril

 

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre:
EL JOC DELS MIRALLS …

«Quan el meu pare em va portar al parc d’atraccions i va entrar amb mi en aquell quart ple de miralls, no vaig poder resistir la temptació i vaig jugar a ser mag. Distorsioni la meva imatge una i altra vegada … però no vaig trobar la que m’agradava. Han passat els anys … i segueixo buscant aquest reflex que em digui qui sóc «.

La família, és el gresol alquímic on s’elabora el procés que converteix el plom de la nostra nounada personalitat, en l’or alquímic que ocultem en el nostre interior quan, ja d’adults, arribem al zenit del nostre desenvolupament com a éssers humans. Som el reflex d’aquest espai amb múltiples miralls en què ens mirem per primera vegada. Una combinació que tot i ser única té tots els elements que la van precedir de generació en generació.

T’esperem …

 

TROBADA EL 20 D’ABRIL
LLOC: LA BiblioMusiCineteca          HORARI: 19.00 A 21.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.