Poesia eròtica- 10 de Març

 

Fridas de BCN i la La Biblio Musicineteca els conviden per escoltar dones que en la seva època van ser censurades, jutjades o assenyalades, que han revolucionat amb els seus versos la poesia i que han lluitat pel reconeixement de la dona en l’àmbit en la POESIA ERÒTICA , així mateix, gaudirem amb poesies recentment publicades, inèdites o d’important trajectòria, d’obra pròpia. Serà una trobada multicultural on dones d’Àfrica, Amèrica i Europa es fonen en l’art poètic per brindar un catàrtic collage de llibertat i paraules.

Aquest mateix dia tindrem el plaer de poder gaudir de l’exposició col·lectiva de fotografia i pintura LA MIRADA DE LA DONA MIGRANT. XOCOLATADA I PONX AL INTERMEDI DE L’RECITAL. Entrada lliure.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.