Club del Mirall: Les diferència del gènere- 16 de Març

ENCUENTRO EL 16 DE MARZO

LLOC: LA Bibliomusicineteca HORARI: 19.00 A 21.00

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre:

LES DIFERÈNCIES DE L’GÈNERE …

“T’has preguntat mai perquè és tan difícil mostrar-te com ets, sense que la teva parella et qüestioni … «

Establir una comunicació oberta i sincera entre dues persones, s’està convertint en un problema per a la convivència en la societat actual. Avancem irremissiblement cap a una nova Era en la qual es reclama la igualtat de l’ésser humà, més enllà de la seva utilitat com a mer element social i amb independència del gènere a què aquest pertanyi. Quan el conflicte entra en l’àmbit d’allò personal, la necessitat de ser reconeguts per l’altre en igualtat de condicions, és el primer pas perquè la societat avanci sense haver d’arribar a la confrontació com a única via per trobar la identitat pròpia.

T’esperem …

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.