Cinefórum: Quiero vivir- 26 de Març

60 aniversari de la pel·lícula i l’Oscar a Susan Hayward (1917 -1975)

 

Barbara Grahan és una prostituta, entabanadora i addicta a les drogues, producte d’una llar mal constituït, que treballa enganxant homes perquè participin en jocs de cartes arreglats. Tracta de sortir de la seva situació i es casa amb l’home equivocat amb qui té un fill. La seva vida s’ensorra i intenta tornar a la seva antiga professió, involucrant-se en un assassinat. Per això, es la condemna a morir a la cambra de gas. La pressió de la policia, dels mitjans, sembla condemnar-la, però ella intenta buscar demostrar la seva innocència, en què només creu el psicòleg del tribunal.

 

Dilluns 26 de març a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca

C/ VILA I VILA 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.