Cinefórum: A tiro limpio- 19 de Marzo

 

Una de les millors pel·lícules policíaques rodades a Barcelona (1963), inspirada en les activitats delictives de dos llegendaris maquis

 

Dos atracadors comunistes francesos (Martín i Antoine) organitzen una banda per atracar a Espanya, per a això contacten amb l’espanyol Román. Després del fracàs del primer intent de robatori planegen un segon atracament a Barcelona, que no surt millor i acabaran traint entre ells.

 

A tiro limpio és una pel·lícula policíaca espanyola de l’any 1963 considerada de cinema negre i de gran prestigi entre els cineastes espanyols. Va ser dirigida per Francisco Pérez-Dolz, i es va rodar a Barcelona protagonitzada per José Suárez.

El guió va ser escrit per José María Ricarte, Miguel Cussó i el propi Francisco Pérez-Dolz al voltant d’una història original del primer d’ells. La fotografia va a càrrec de Francisco Marín i la música de Francisco Martínez Tudó.

 

Dilluns 19 de març a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca
C / VILA I VILA 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.