Cinefórum: A tiro limpio- 19 de Marzo

 

Una de les millors pel·lícules policíaques rodades a Barcelona (1963), inspirada en les activitats delictives de dos llegendaris maquis

 

Dos atracadors comunistes francesos (Martín i Antoine) organitzen una banda per atracar a Espanya, per a això contacten amb l’espanyol Román. Després del fracàs del primer intent de robatori planegen un segon atracament a Barcelona, que no surt millor i acabaran traint entre ells.

 

A tiro limpio és una pel·lícula policíaca espanyola de l’any 1963 considerada de cinema negre i de gran prestigi entre els cineastes espanyols. Va ser dirigida per Francisco Pérez-Dolz, i es va rodar a Barcelona protagonitzada per José Suárez.

El guió va ser escrit per José María Ricarte, Miguel Cussó i el propi Francisco Pérez-Dolz al voltant d’una història original del primer d’ells. La fotografia va a càrrec de Francisco Marín i la música de Francisco Martínez Tudó.

 

Dilluns 19 de març a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca
C / VILA I VILA 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
Cinefórum: A tiro limpio- 19 de Marzo

Una de las mejores películas policíacas rodadas en Barcelona (1963), inspirada en las actividades delictivas de dos legendarios maquis

 

Dos atracadores comunistas franceses (Martín y Antoine) organizan una banda para atracar en España, para lo cual contactan con el español Román. Tras el fracaso del primer intento de robo planean un segundo atraco en Barcelona, que no sale mejor y acabarán traicionándose entre ellos.

 

A tiro limpio es una película policíaca española del año 1963 considerada de cine negro y de gran prestigio entre los cineastas españoles. Fue dirigida por Francisco Pérez-Dolz,​ y se rodó en Barcelona protagonizada por José Suárez.

El guión fue escrito por José María Ricarte, Miguel Cussó y el propio Francisco Pérez-Dolz en torno a una historia original del primero de ellos. La fotografía corre a cargo de Francisco Marín y la música de Francisco Martínez Tudó.

 

Lunes 19 de marzo a las 19 horas en La BiblioMusiCineteca

C/ VILA I VILA 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.