Presentació: La Guardarraya- 14 de Febrer

Presentació de la Guardarraya Revista digital

La Presentació anirà a càrrec de la periodista i poeta mexicana, Sonia García, qui mantindrà un breu trobada amb el director de la Guardarraya, Carlos Ernesto García, poeta i escriptor salvadorenc resident a Barcelona.

La revista digital, la Guardarraya, sorgeix després de 3 anys editant la pàgina del mateix nom, al setmanari nord-americà Dia a Dia News, periòdic que, des de fa 28 anys, es distribueix gratuïtament a la ciutat de Los Angeles (Ca).

La revista digital, la Guardarraya, tindrà una publicació bimensual, acollint a les seves pàgines, entrevistes, novetats editorials, esdeveniments culturals, donant especial atenció a la Poesia i la Narrativa d’autors contemporanis.

 

Dimecres 14 de febrer a les 19:30 hores a La BiblioMusiCineTeca
VILA I VILA 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.