Monòleg 30+1 – 27 de Gener

Després de mostrar la seva vessant més dramàtica en Vakabaret (Novembre-Centre Bonnemaison), l’actriu mexicana Karla Mascorro ens descobreix el seu sentit de l’humor amb un valent monòleg ple d’ironia en què es riu de si mateixa, dels seus molts dubtes i de les seves poques certeses un cop complerts els 30 anys.

 

KARLA MASCORRO

Sóc Karla E. Mascorro Reyes. Actriu i admiradora de les arts escèniques. complexa i canviant, creadora desdela veritat escènica, en contínua formació i mutació.

En PROJECTE VACA sóc una nova adquisició, amb alguns dubtes i sempre inquieta, estaré per ajudar, crear compartir i aprendre dels mugits d’altres vaquetes.
Ser una VACA per a mi SIGNIFICA un espai en comú per al divertiment des de l’àmbit de la creació. un conjunt de dones amb ganes de canviar el món.

La OBRA que més m’ha MARCAT … hi ha diverses obres representatives, però hi ha algunes que m’han canviat com Macbeth i Otello, ambdues obres van incidir en la meva vida en moments crucials i m’han fet reflexionar sobre la vida mateixa. després Tres barrets de Copa d’Mihura. és un text que va validar la meva intenció de la pèrdua de lògica racional. i dins de la discussió teòrica estic interessada per l’ús de les atmosferes escèniques així com en la seva construcció. i considero que el gènere de la fantasia en les arts escèniques és el perfil somiat per a mi.
els 30 anys.

 

DISSABTE 27 DE GENER A LES 20:30 HORES

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.