Club del Mirall: A través del mirall- 19 de Gener

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar:

A TRAVÉS DEL MIRALL

«Si volem ser d’ajuda als altres o, el que és més important, ajudar-nos a nosaltres mateixos … hem de saber distingir entre la persona i el seu comportament».

Esperant veure recompensats els nostres esforços per millorar la imatge que oferim als altres … ens sotmetem constantment al judici del mirall. No obstant això i malgrat els canvis, el maleït mirall segueix mostrant-nos sense misericòrdia les nostres limitacions. La seva opacitat, només ens permet veure el que en ell es reflecteix, la forma. És per això, que hem d’abandonar el monòleg que sostenim amb el mirall de torn per, mitjançant el diàleg interior, accedir a l’essència del que, en realitat, som. Aquesta, només es farà conscient quan siguem capaços d’evolucionar com a éssers humans. No som el que veiem, encara que sí responsables del que fem.

T’esperem…

 

TROBADA EL 19 DE GENER

LLOC: LA Bibliomusicineteca HORARI: 19.00 A 21.00

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.