Cinefórum: Guilda- 4 de Desembre

Projecció a LasserDisc

El LasserDisc o LD va ser el sistema d´ emmagatzematge en disc òptic comercialitzat i va ser usat principalment per reproduir pel.lícules. Era com un LP de vinil i tenia el color d´or o platejat. Va aparèixer al mercat a finals del 1978 i a principis dels anys 90 amb l´aparició del DVD va passar a l´oblit.
Ocasió de fer de nou un viatge en el temps i veure un gran clàssic del cinema amb l´especial definició i textura del LasserDisc, reproduït en un aparell Pioner.

GILDA, es una de les immortals pel.lícules de la historia del cinema. Filmada el 1946 i estrenada a Espanya un any desprès amb el qualificatiu moral de “muy peligrosa”, és un obra mestre que combina melodrama i thriller. La protagonista Rita Hayworth va aconseguir amb el seu numero musical Put de Blame on Mame (Echa la culpa a Mamá), un dels moments més eròtics de la historia del cinema i sols es va treure un guant (però com!). Famosa també l´ escena de la bufetada amb Glenn Ford i inoblidable també la seva interpretació d´Amado mío.
Una joia del millor cinema clàssic per començar un mes de desembre que serà molt cinematogràfic.

 

Dilluns 4 de desembre a les 19 hores.

La BiblioMusiCinete C/ Vila i vila 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.