Cinefórum: I Fidanzati della Morte- 27 de Novembre

Tot just recuperada i remasteritzada a Itàlia

Podrem veure en estrena absolut de aquesta joia sobre les curses de motos als anys 50, que farà les delícies de tots i totes els afeccionats al món de les motos i el seu món competitiu (curses a circuits, moto-cross, side-cars, carreres contrarellotge i les motos al món del circ i les fires ambulants).

Dirigida el 1956 per l´excel.lent documentalista Romolo Marcellini, en una de les seves poques incursions dins del cinema amb actors. Protagonitzada pels galans Rick Bataglia (protagonista en molts “peplums” o pel.lícules de romans) i el mexicà Gustavo Rojo (habitual a moltes pel.lícules europees dels anys 50 i 60), una molt jove Silva Koscina i dos secundaris de luxe, l´italià Saro Urzi (Vitelli a El Padrino) i l´alemany Hans Albers (El baró de Münchaussen).

Versió original italiana amb subtítols en castellà.

Dilluns 27 de novembre a les 19 hores.

La BiblioMusiCineteca C/Vila i vila 76

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.