Cinefórum: Diez Negritos- 13 de Novembre

Pequeños negritos

 

 Homenatge a Agatha Christie

Rodada el 1974 i dirigida per l´anglès Peter Collison (Un trabajo en Italia), i rodada a l´Iran i amb escènes al Temple Debod de Madrid i a Almería. No es la millor versió però si la que compte amb un repartiment més espectacular d´actors molt coneguts, Orson Welles, Sir Richard Attenborough (reconegut actor i director de Gandhi, entre d´altres), Oliver Reed (Gladiator), Elke Sommer, Charles Aznavour, Gert Frobe (Goldfinger), Herbert Lom (el chef de Clousseau), Stephane Audran, Adolfo Celi

Curiosament situa els protagonistes en un exòtic hotel situat al desert iranià.

Bona ocasió per comparar-la amb la més que notable versió, molt més fidel i exacte, espectacular final original inclòs, Y no quedará ninguno, dirigida pel també cineasta i polifacètic del món de l´espectacle, Ricard Reguant, i que es representa al Teatre Apolo de Barcelona.

Un espectacle que recomanem a tots i totes els que vulguin gaudir d´una bona experiència de teatre de suspense, autèntica i fidelment Agatha Christie.

Dilluns 13 de novembre a les 19 hores

La BiblioMusiCineteca, C/ Vila i vila, 76 Metro L3, L2

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.