Exposició Universal de 1929- Passat 6 d’octubre

Com va anar? 

Molt interessant i documentada conferència de l´historiador Josep Guzmán (Centre de Recerca Històrica del Poble Sec), a l´entorn de l´Exposició Universal de 1929 a Barcelona i del naixement de la gran ciutat de la que ara en som hereus. Dinou persones de diferents nacionalitats i edats varen assistir a aquesta conferència que va comptar amb audiovisuals i amb programes, fotografies, segells, entrades i altres objectes originals de la col.lecció personal del conferenciant.

En atenció a les persones d´altres nacionalitats (italians, francesos, mexicans), la conferència es va fer en castellà.

Josep Guzmán ja ens va oferir el mes passat la conferència Barcelona 92, la modernització i projecció de futur d´una ciutat sabent aprofitar l´impuls d´uns Jocs Olímpics. Considerats els millors organitzativament i creativament del segle XX,  encara en són punt de referència.

Més información/mas información, www.cerhisec.cat

Aquí alguns moments:

WhatsApp Image 2017-10-09 at 13.38.28

WhatsApp Image 2017-10-09 at 13.56.16

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.