Club del Mirall: Miralls Moderns- 20 d´Octubre

Club del espejo-antonio

 

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre:

MIRALLS MODERNS

«El culte a la imatge, ha possibilitat una societat els membres lluiten per assolir els estàndards de qui són considerats triomfadors, el que provoca el sofriment d’aquells altres que no aconsegueixen assolir-los.»

Al llarg del dia vam rebre milers d’estímuls gairebé sense temps per considerar les seves conseqüències. Algun d’ells, són imatges que requereixen la nostra atenció i que condicionen les nostres decisions. En aquest sentit, cadascuna d’elles, ens obliga a prendre una decisió bàsica … o estem d’acord i actuem en conseqüència o bé … rebutgem la proposta i ens enfrontem a les seves conseqüències. En qualsevol cas, apel·lant al nostre lliure albir, ens manipulen.

T’esperem…

Divendres 20 d’octubre a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.