Cinefórum: Estambul 65- 23 d´Octubre

Estambul 65

Homenatge a Antonio Isasi-Isasmendi

Estambul 65

Una agent de l’FBI, terroristes, espies, un professor d’energia nuclear, un aventurer i tot un seguit d’accions trepidants amb la fascinant Istanbul de fons. Horst Buchholz (Els 7 magnífics) i Sylva Koscina (Hèrcules)., Produïda el 1965 va tenir un gran èxit internacional.

Antonio Isasi-Isasmendi (1927-2017), guionista-director i productor que va conrear un cinema d’acció de gran qualitat (Relat policíac, Rapsòdia de sang, La fugida, Terra de tots, Diego Corrents), que va obrir fronteres i va projectar el cinema espanyol en el món, en una època gens fàcil (La màscara de Scaramouche, Istanbul 65, Las Vegas 500 milions, un estiu per matar, el gos, l’aire d’un crim).

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.