El Club del Mirall: A l’altre costat del mirall- 22 de Setembre

Club del espejo-antonio

Et convidem a que et reuneixis amb nosaltres per reflexionar sobre:

L’ALTRA BANDA DE MIRALL

«L’eruga és el primer pas en l’evolució de la papallona. Vivim un procés de canvi continu, on res és el que sembla … «

Quan ens sentim captius de les nostres limitacions, acostumem a culpar de la nostra frustració en els altres. En fer-ho, vam renunciar a la solució del problema i vam crear un conflicte intern el resultat, a mig i llarg termini, no pot ser altre que la pèrdua d’autoestima. El paradoxal és que, si volem tenir el control, la solució passa per reconèixer les nostres veritables limitacions i per fer-ho hem d’anar a l’altra banda del mirall. És allà, en l’inconscient personal, on resideixen les creences i els valors que ens impedeixen veure la llum del camí.

T’esperem …

Divendres 22 de setembre a les 19:00 hores a La Bibliomusicineteca

C / VILA I VILA 76 METRO PARAL·LEL

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.