Cinefórum: Cuando llegue Septiembre- 31 de Juliol

Cuando llegue septiembre

 

 

 

Comiat de la temporada, amb la pel·lícula «Cuando llegue septiembre».

Un divertit viatge a la riviera italiana, amb Rock Hudson, Gina Lollobrigida, Sandra Dee, Bobby Darin i Walter Slezak. Dirigida per Robert Mulligan (Estiu del 42, Matar un rossinyol) i amb la inoblidable banda sonora i el protagonisme de la moto Vespa.

Dilluns 31 de juliol a les 19 hores. la BibiblioMusiCineteca

C / VILA I VILA 76, METRO PARAL·LEL

 

La BiblioMusiCineteca tornarà a l´activitat el mes de setembre amb més pel.lícules, exposicions, concerts, tallers, intercanvis lingüístics, tertúlies,  viatges, Club del Espejo i de nou el Club de la Opera.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.