Cinefórum: Carros de Fuego- 19 de Juny

Carros de fuego

 

La pel·lícula s’inspira en la història viscuda per dos atletes britànics que competien en els Jocs Olímpics de 1924 a París.

Gran Bretanya comptava amb dos atletes excepcionals: Harold Abrahams i Eric Lidell. Les raons que els movien a córrer era tan diferents  com les seves vides: pertanyien a mons diferents, cadascu tenia les seves pròpies creences i el seu propi concepte del triomf. (FILMAFFINITY)

Producció britànica dirigida per Hugh Hudson (Greystoke, la llegenda de Tarzan, Revolució, Vaig somiar amb Àfrica), el 1981. Oscar i Globus d’Or a la millor pel·lícula estrangera. Oscar al millor guió, a la millor banda sonora (Vangelis) i al millor vestuari (1982).

Amb aquesta pel·lícula vam iniciar el cicle dedicat a excepcionals pel·lícules i documentals sobre els Jocs Olímpics, que ens permetia reviure els Olimpíades de París-1926, Berlín-1936 i Barcelona-1992.
Aquest cicle enllaçarà amb l’Exposició Recordem Barcelona-92 que inaugurarem el mes de juliol (imatges, fotografies, filmacions, Anècdotes, llibres, música i conferències).

Dilluns 19 de juny a les 19 hores a La Bibliomusicineteca

c / VILA I VILA 76, METRO PARAL·LEL

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.