Cinefórum: El Baldiri de la Costa- 12 de Juny

El Baldiri de la costa

Guió construït a partir de l´obra teatral honònima del reconegut humorista gràfic Joaquim Muntañola que toca el tema de l´allau turístic (us sona?) i la febra constructora dels primers anys a la Costa Brava. Amb un Joan Capri en el seu moment de màxima popularitat i co-protagonitzada per Alady, Maria Matilde Almendros, Pilar Velazquez, Jose María Blanco, Luis Ciges, Montserrat Julió i Alicia Tomás.

Produïda per Antoni Isasi (Estambul 65, Las Vegas 500 millones) i amb guió del propi Isasi amb Perez Dolz (A tiro limpio) i dirigida per J.M. Font (El arte de casarse). La pel.lícula es va rodar l´any 1968 a Santa Cristina-Castell i Platja d´Aro, Sant Feliu de Guíxols, La Fosca, Amer, Vidreres i Arbúcies.

L´obra teatral també va ser interpretada amb molt d´èxit pel gran actor Pau Garsaball (Teatre Capsa, El retaule del flautista).

Dilluns 12 de juny a les 19 hores a La BiblioMusiCineteca

C/ Vila i vila, 76  Metro Paral.lel

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.