Exposició: DELICATESSEN- 20 d´Abril al 15 de Maig

Aquest dijous 20 d’abril serà possible visitar l’exposició DELICATESSEN, una exposició col·lectiva de diversos artistes com continuació a la seva presentació a la Biblioteca Francesc Boix.

Les visites i contacte amb els autors es podran realitzar de 17.00 a 21.00 hores.

*****

El GPrint és un grup de gravat que desenvolupa projectes en el TPK Art i Pensament Contemporani, entre els quals s’inclouen performances, instal·lacions i exposicions totes lligades al gravat.

En aquest projecte titulat DELICATESSEN la majoria d’obres són Llibres d’Artista o Llibres Objecte, en les quals les idees estan expressades en moltes de les tècniques de gravat, clàssiques i més actuals combinades o en solitari amb el propòsit de donar a conèixer el llenguatge del gravat (print) i transmetre la passió que sentim per aquest mitjà de possibilitats infinites.

DARRERES  EXPOSICIONS

Març 2017

Lugar: Biblioteca Francesc Boix del Poble Sec  (Barcelona)

Tema: Delicatessen: Llibre d’artista

Nov 2016

Lugar: TPK Arts Plastiques i Pensament Contemporani  (L’Hospitalet de Llobregat)

Tema: El Gravat com Excusa

Performance : Al voltant del Monotip

Abril 2015.

Lugar: 4, Barbier Galerie (Nîmes)

Tema: Delicatessen.

Junio 2014.

Lugar: Tecla Sala (L’Hospitalet de Llobregat)

Tema: Café Europa. La metáfora como resistencia.

Mayo 2012.

Lugar: Sant Joan de Fàbregas (Rupit)

Tema: Luz y Sombras.

Marzo 2011.

Lugar: El Viejo Piano (L’Hospitalet de Llobregat)

Tema: Que te den.

Enero 2011.

Lugar: Centro Cultural Santa Eulalia ( L’Hospitalet de Llobregat)

Tema: Diferentes perros con un mismo collar.

GPrint — (grup de gravat)

ELS ARTISTES

VALLE AGUILAR

El amor por lo vivo dentro de una estructura matemática y perfecta me llevó a la capacidad de observación, y posterior creación, de contemplar a la naturaleza desde otro punto de vista. Ver lo que hay detrás, debajo o dentro me condujo a la creación de mis libros de artista.

TERESA ASENSIO

Concibo el libro de artista, como el dialogo  entre mis pensamientos y la imagen qué al mezclarse,  crean una danza que  fluye, como el torrente de un rio  donde  sus trazos me  llevan  hacia un océano  inmenso  de creatividad.

ROSA ATZUR

Admiro la poesia. Penso que és difícil de fer perque arribi a tocar-te el cor i em vaig deixar portar mentres llegia els versos de Laura Galit i vaig crear un llibre d’artista amb gravats únics i una carpeta amb gravats/collages, amb tècnica mixta,  que em va permetre ser molt més lliure i sommiar amb la seva poesia posant-li color i forma.

LIA CALVET

El llibre d’artista em col·loca davant de mi mateixa, com si d’ un mirall es tractes. Em fa travessar un laberint, no per trobar la sortida, sino per fer descobertes inquietants del meu pas pels seus camins, Em fa passar per un tamís els meus sentiments, els filtra i me’ls torna de nou, subtilment o bruscament depenent de la intensitat de la meva recerca.

Em fa interrogar-me de forma constant durant la seva creació, de vegades hi ha tormenta i de vegades surt el sol. És un trànsit cap a un altre lloc.

TERESA COMPANY

El Llibre d’Artista….? Una fantasia o una realitat que expliquem i li donem forma i contingut mitjançant la nostra creativitat.

MONTSE CONVALÍA

El llibre d’artista per mi és un joc plàstic. Acostumo a pensar-lo com un relat visual i amb línies, taques i color busco un ritme essencial. També m’interessa que el seu plegat i la forma sigui especial i busco la sorpresa i complicitat d’un espectador curiós i juganer.

ISABEL D. B

En “Delicatessen de cajón” vaig plasmar   records exquisits de l’ infantessa,  quan el  meu avi  que era fuster,  m’amagava sorpreses  als calaixos del seu taller,  quan  en la foscor i per fer-me dormir, feia dibuixos amb la seva cigarreta i m’explicava contes.

Per mi al llibre d’artista hi ha  relat,  poesia visual  i  expressió plàstica. El seu format fa que qui ho miri es relacioni d’una manera intima amb allò que està veient, tocant, passant, olorant,  sentint… .

REME DOMINGO

LIBRO DE ARTISTA: Son pequeñas y exquisitas obras de arte. Pequeñas de formato pero grandes, interesantes e ingeniosas en ideas, donde se mezclan diferentes disciplinas como la poesía, el grabado, la pintura, la escultura, la fotografía, el texto, el concepto.

Pequeños tesoros para tocarlos, acariciarlos, mimarlos y saborearlos con calma, recreándome en ellos.

JAUME  FONT

Amb el llibre d’Artista conquerim amb una representació gràfica, la imatge i la paraula.

JC G. ESTEVEZ

El libro de artista permite trabajar con múltiples y posibles combinaciones. Experimentar con las texturas, colores, objetos, papel y todas clase de materiales. Dejando libertad de expresión y creatividad en estado puro.

MONTERO & PISUERGA

…Libro de artista como viaje: 

Al Oeste páginas de espacio y tiempo grabadas en enrollables, al Este mensajes en cajas para un paseo, Norte o Sur, vehículos lanzados hacia lo desconocido. Una manera diferente de viajar.

ARTURO QUESADA

» Tree Family » mi libro de artista con retratos familiares fue mi » Delicatessen » por lo que representa para mi la familia y sobre todo mis nietos.

GORETTI PASCUAL

Entenc el llibre-objecte com el disseny d’un espai que em permet alhora establir un diàleg amb l’espectador, ja sigui per comunicar-li una idea o gaudir d’una emoció. Es a dir, es l’arquitectura la que el diferencia del llibre comercial i li afegeix una doble vesant artística.

ANA P. MARQUINA

Formato artístico de “ bolsillo” dónde mágico, el juego y la sorpresa configuran otra forma de expresión que persiste y convive con la tecnología.

ELENA PONZ

El libro de artista interpela directamente al cuerpo del receptor. Si quiere interpretarlo tendrá que pasar sus hojas, obligándole a tocar y a preguntarse si de verdad puede y qué hacer con esos guantes.
Es como la hermana vulgar del mundo del arte, nuestra obra más promiscua.

ADOLFO POZO

Libro de artista
Expresión artística multidisciplinar, que permite interactuar en el descubrimiento de las diferentes composiciones que dan sentido al global de la obra, y que puede interpretarse por su forma, contenido, o la propia participación interactiva.

MARÍA RODRIGUEZ

Recomiendo acomodarse los guantes y camine por mi humilde mundo. Si lo prefiere, trote, pasee, viaje, deambule, corra o transite. Y si le da pereza, sólo pase y vea. Todo eso es lo que hago yo cuando los fabrico, añadiendo su puntito de desilusión, alegría y rabieta, porque hacer un libro no es convertir, sino vivir.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.