Dilluns de Cinefórum: Torremolinos 73- 24 d´Abril

Torremolinos 73 és, sens dubte, una de les millors pel·lícules espanyoles rodades a la dècada dels 90 i està entre les millors comèdies de la història del cinema espanyol. L´acció està situada als inicis dels anys 70.

Un venedor d´enciclopèdies en l´era crítica en què els fascicles li anaven prenent el mercat, rep una sorprenent oferta per part del director de l’editorial. La proposta, caixa o faixa, era realitzar unes filmacions, en formato súper 8, de caràcter conjugal- íntim per a una «enciclopèdia d’iniciació sexual danesa».

Primera pel·lícula de Pablo Berger (Blancanieves), protagonitzada per Javier Cámara i Candela Peña, com el jove matrimoni, i Juan Diego, com el manipulador editor, i Ferran Tejero, com a company de treball del protagonista.

Torremolinos73

Dilluns 24 d´Abril a les 19:00 hores a La BiblioMusiCineTeca. C/Vila i vila 76, M. Paral.lel

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.