Dilluns de Cinefórum: El difunto es un vivo- 6 de Març

Rosendo, un home pacient i manetes, cansat dels continus menyspreus de la seva dona i la seva sogre, decideix passar-se per mort i aparèixer temps més tard com el seu germà bessó que havia estat desaparegut en terres llunyanes.

El difunto es un vivo

Versió actualitzada i en colors de la popular comèdia que Ignacio F. Iquino va rodar el 1941, ara amb Paco Martinez Soria de protagonista i amb Mary Santpere.

Iquino la va produir el 1956, deixant la direcció en mans de Juan Lladó, que moriria inesperadament poc més tard de finalitzar la pel.lícula, a l´edat de 38 anys. Al guió hi van intervenir a més del director, el reconegut guionista radiofònic Armando Matías Guiu i un molt jove José María Nunes, més endavant un dels referents del cinema experimental. Al repartiment podem trobar també a José Sazatornil “Saza”, l´actriu barcelonina Mercedes Monterrey, Gustavo Re (Vienesos), el ballarí Rafael de Cordoba i el cantant Juanito Segarra. Es va rodar en gran part als Estudis Iquino de l´avinguda  Paral.lel. La música és del mestre Josep Casas Augé.

 

DILLUNS 6 de MARÇ a les 19.00 hores

Cicle Rodat a Barcelona-Mites i figures del Paral.lel Recordant Mary Santpere i Paco Martinez Soria

Lloc: BiblioMusiCineteca   C/ Vila Vilà, 76  M. Paral.lel

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.