Dilluns de Cinefórum: La Viudita Ye-ye – 27 de Febrer

Desprès de la documentada i interessant conferència dedicada a ALADY a la Biblioteca Francesc Boix, a cura de              l´escriptora i poetessa Júlia Costa (CERHISEC), us oferim una de les seves més destacades interpretacions al cinema, al costat de la incomparable i mítica MARY SANTPERE.

 Una extravagant ex-cabaretera disposa al seu testament que la seva filla ha de casar-se amb un mil.lionari, però ella ja esta compromesa amb un jove aspirant a cantant.

 Produida i filmada als Estudis IFISA de l´Avinguda del Paral.lel, el 1968. Dirigida per Juan Bosch (Bahia de Palma, A sangre fría, La diligencia de los condenados..) i protagonitzada per Mary Santpere i els còmics Kiko i Alady i amb els cantants Mochi (Escala en Hi-fi), Los Vampiros i Los Machuttes. Atenció a les intervencions de Lluis Nonell, Maite Brick, Manuel Bronchud i de Manuel Muñiz-Pajarito (actor característic que va rodar entre d´altres pel.lícules, 14 westerns)

Viudita yeye

HOMENATGE A MARY SANTPERE i ALADY

DILLUNS 27 de FEBRER a les 19.00 hores.

Cicle Mites i figures del Paral.lel. Rodat a Barcelona.

BiblioMusiCineteca   C/Vila Vilà, 76- M. Paral.lel

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.