Dilluns de cinefòrum: Totò d’Arabia – 5 de desembre

Continuem amb el cicle de cinema Rodat en el Poble Sec amb la projecció de la pel·lícula Totò d’Aràbia, una producció italo-espanyola del 1965, paròdia de les pel·lícules d’espionatge i homenatge satíric a Lawrence d’Aràbia. Protagonitzada pel gran còmic italià Totó i amb Luis Conca (Teatre Apollo), Gustavo Re (Los Vieneses) i Josep Maria Angelat, entre uns altres dins del repartiment, amb interpretacions destacades.

Escenes impactants del Paral·lel, Teatre Español (llavors cinema), el magatzem d’atraccions del carrer de les Tàpies, carrer Nou de la Rambla (llavors Conde del Asalto) i panoràmiques del Poble Sec. Destacar també el poblat àrab muntat en els estudis Balcázar.

Estarà amb nosaltres el director de fotografia Paco Marín, que va treballar en l’equip tècnic i va seguir la pel·lícula en qualitat de foquista.

 

Totò d'Arabia

Sinopsi:

Toto treballa de cambrer en el Intelligence Service de Londres. La seva il·lusió és convertir-se en agent secret, i fa tot el possible per demostrar el seu interès per l’espionatge, perquè així li confiïn una missió. Finalment el seu somni es fa realitat. Amb la finalitat de despistar a altres agents, decideixen contractar a Toto, i li encarreguen un trabajito a Aràbia. (Filmaffinity)

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.