Dilluns de cinefòrum: Un muerto recalcitrante – 24 d’octubre

Us convidem a una nova sessió del nostre cinefórum amb la projecció d’una
deliciosa comèdia que aquí es va traduir amb el nom d’UN MUERTO RECALCITRANTE.

Gazebo

Basada en una comèdia teatral de George Wells, dirigida el 1959 per George Marshall (El gran Houdini, Furia en el valle, La dalia azul, La conquista del Oeste, Una herencia de miedo, quasi cent pel·lícules havent dirigit a James Stewart, Jerry Lewis i Dean Martin, Bob Hope, Alan Ladd, Marlene Dietricht, Charlton Heston, Tony Curtis…) i amb un notable repartiment encapçalat per dos grans de la història del cinema Glenn Ford (Gilda, Los cuatro jinetes del Apocalipsis, Supermán…) i Debbie Reynolds (Cantando bajo la lluvia, La conquista del Oeste, In&Out…).

Ambdós protagonistes i amb el mateix director varen rodar un any abans la comèdia Empezó con un beso, rodada íntegrament a Espanya. El 1971, Louis de Funés va protagonitzar una encertada versió, Jo, un cadaver revoltoso.
 Empezó con un beso

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.