Taller de narrativa impartit per l’escriptora Susana Hernández – Inicia el 27 de setembre

Escriure, llegir i compartir per aprendre.

Et convidem a participar en el taller que impartirà Susana Hernández i que el seu objectiu és fomentar el plaer de l’escriptura com a expressió artística i personal i gaudir d’aquest procés creatiu sense pressions.

Vine a conèixer i aprofundir en els mecanismes de l’escriptura i les tècniques narratives i canalitza la teva creativitat a través d’aquesta.
cartel Taller Narrativa

Programa i continguts bàsics:

SESSIÓ 1: Estructura i planificació.

SESSIÓ 2: Construcció d’un relat pas a pas.

SESSIÓ 3: Creació d’escenes.

SESSIÓ 4: Conflictes narratius.

SESSIÓ 5: Tècniques per crear tensió narrativa.

SESSIÓ 6: Tipologies de personatges i el seu paper en la narració.

SESSIÓ 7: Els secrets del ritme i l’acció narrativa.

SESSIÓ 8: Dialogar versus narrar.

 

Del 27 de setembre al 22 de novembre de 18-20h (dimarts)
Preu (material inclòs) 80 euros.
C/ Vilà i Vila, 76 baixos (Metro Paral·lel)

Contacte i inscripcions: hernandezsusana13@gmail.com o al telèfon 93 443 12 05

 

Susana Hernández

Susana Hernández (Barcelona) ha estudiat Imatge i So i Integració Social i compagina estudis de Recerca Privada i Psicologia. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació exercint com a crític musical i redactora d’esports, així com locutora en mitjans radiofònics. Ha publicat les novel·les: La casa roja (Premio Ciudad de San Adrián 2005/ LcLibros 2013), La puta que leía a Jack Kerouac (Lesrain 2007/LcLibros 2012), Curvas peligrosas (Odisea Editorial 2010), Contra las cuerdas (finalista a la mejor novela Festival Valencia Negra 2013) (Alrevés Editorial 2012) i Cuentas pendientes (Alrevés Editorial 2015). Rebeca Santana, protagonista de la sèrie que inclou fins avui les novel·les Curvas peligrosas, Contra las cuerdas i Cuentas pendientes va ser triada millor personatge de novel·la negra i policial 2012 en els Premis LeeMisterio.

Així mateix ha participat en diverses antologies de gènere negre: Elles també maten (Llibres del Delicte 2013), Fundido en negro (Alrevés Editorial 2014) i Diez negritos, nuevas voces del género negro (Alrevés Editorial 2015).

En 2015 s’ha estrenat com a autora de teatre amb el text “El ascensor”, que recentment ha estat adaptat al cinema.

En el seu haver-hi compta amb diversos premis de relat, novel·la i poesia. Actualment imparteix tallers literaris, coordina el blog de novel·la negra Black Club http://www.clubnegro.blogspot.com i col·labora en diverses publicacions.

facebook.com/susana.hernandez.9231

@shernandezbarna

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.