Pallassa Bolinha canta, dansa i juga amb els nens – 11 de juliol

Aquest dilluns, 11 de juliol, et convidem que ens acompanyis amb els més petits de la casa ja que tenim una visita molt especial per a nens i nenes: l’actuació de la pallassa Bolinha.

T’esperem a les 18:00 de la tarda.

 

2016.08.11 actuación de la payasa Bolinha

L’artista Anna Ly, especialitzada en educació infantil en el camp musical, presenta una proposta en la qual el seu personatge pallassa Bolinha (Boliña, o “Bolita” en castellà) juga amb els nens utilitzant cançons del folklore i jocs infantils tradicionals brasilers, amb un repertori de la seva pròpia autoria en català i castellà.

Amb la seva llarga experiència artística i en la pedagogia infantil, que inclou estudis diversos i universitaris, pràctiques en espectacles i classes, a més de l’enregistrament de CDs i la publicació de llibres, Anna ha creat aquesta actuació. En ella, a través de l’empatia que els nens senten per la seva pallassa, els mateixos es diverteixen i, alhora, tenen contacte amb la música infantil d’una altra cultura, participen dels jocs, desenvolupen la musicalitat, l’escolta, els moviments corporals, la creativitat, la desinhibición i la interactivitat.

Més informació sobre AnnaLy en: http://annalyparaninos.blogspot.com.es/

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.