Dilluns de cinefòrum: El palo – 25 de juliol

Us convidem a l’última sessió de cinefórum de la temporada. Per acomiadar-nos, us proposem una divertida comèdia dirigida i protagonitzada per dones: El palo.

El palo

Sinopsi:

Aquesta és la història d’un atracament dut a terme pel grup més improbable de lladres de la història del robatori a Espanya: una noia de la neteja d’un banc, una senyora ben vinguda a menys, una embarassada dependenta d’un «tot a cent» i una macarrilla sense futur. Així doncs, la «molt» femenina banda d’atracadores comença a actuar amb els preparatius, els assajos, els molts problemes, la poca disposició natural d’aquestes dones cap al delicte, etc. Això les porta a conèixer-se millor i a estrènyer diversos llaços afectius entre elles, al mateix temps que les porta a enfrontar-se cadascuna amb els seus propis fantasmes. Però si la preparació potser ha estat divertida, l’atracament és una cosa molt seriosa. (https://es.wikipedia.org/wiki/el_palo_(pel%C3%ADcula))

Us esperem a les 19:00 hores.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.