Dilluns de cinefòrum: Tin Tan en ‘El Rey del Barrio’ – juny 13

El jove ferrocarrilero Tin Tan s’obstina a protegir a la seva jove veïna Carmelita, a pesar que aquesta rebutja la seva ajuda. En realitat, Tin Tan és el cap d’una banda de lladres que es dedica a estafar a milionàries, fent-se passar per músics, pintors i cantadores de flamenc.

El rey del barrio
Produïda en 1949 i dirigida per Gilberto Martínez Solares, és una de les més populars pel·lícules del genial Germán Valdés-Tin Tan, amb el seu germà Marcelo i el seu equip habitual amb Vitola i Borolas i el seu germà Ramón Valdés (El Chavo del 8), amb una co-protagonista de luxe, Silvia Pinal, i l’espectacular aparició de la vedette Tongolele.

Germán Valdés (Tin Tan) al costat de Mario Moreno (Cantinflas), són els dos més grans còmics de la història del cinema mexicà. Menys conegut a Espanya que Cantinflas, mereix ser descobert per les diferents generacions. Al públic mexicà no cal presentar-li-ho ja que segueix sent un ídol generació després de generació.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.