Dilluns de cinefòrum: Tin Tan en ‘El Rey del Barrio’ – juny 13

El jove ferrocarrilero Tin Tan s’obstina a protegir a la seva jove veïna Carmelita, a pesar que aquesta rebutja la seva ajuda. En realitat, Tin Tan és el cap d’una banda de lladres que es dedica a estafar a milionàries, fent-se passar per músics, pintors i cantadores de flamenc.

El rey del barrio
Produïda en 1949 i dirigida per Gilberto Martínez Solares, és una de les més populars pel·lícules del genial Germán Valdés-Tin Tan, amb el seu germà Marcelo i el seu equip habitual amb Vitola i Borolas i el seu germà Ramón Valdés (El Chavo del 8), amb una co-protagonista de luxe, Silvia Pinal, i l’espectacular aparició de la vedette Tongolele.

Germán Valdés (Tin Tan) al costat de Mario Moreno (Cantinflas), són els dos més grans còmics de la història del cinema mexicà. Menys conegut a Espanya que Cantinflas, mereix ser descobert per les diferents generacions. Al públic mexicà no cal presentar-li-ho ja que segueix sent un ídol generació després de generació.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.
Lunes de cinefórum: Tin Tan en El Rey del Barrio – junio 13

El joven ferrocarrilero Tin Tan se empeña en proteger a su joven vecina Carmelita, a pesar de que ésta rechaza su ayuda. En realidad, Tin Tan es el jefe de una banda de ladrones que se dedica a estafar a millonarias, haciéndose pasar por músicos, pintores y cantadores de flamenco.

El rey del barrio

Producida en 1949 y dirigida por Gilberto Martínez Solares, e suna de las más populares películas del genial Germán Valdés-Tin Tan, con su carnal Marcelo y su equipo habitual con Vitola y Borolas y su hermano Ramón Valdés (El Chavo del 8), con una co-protagonista de lujo, Silvia Pinal, y la espectacular aparición de la vedette Tongolele.

Germán Valdés (Tin Tan) junto a Mario Moreno (Cantinflas), son los dos más grandes cómicos de la historia del cine mexicano. Menos conocido en España que Cantinflas, merece ser descubierto por las distintas generaciones. Al público mexicano no cabe presentárselo ya que sigue siendo un ídolo generación tras generación.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.